2021-05-23 06:39:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem halogathatod tovább a döntést, amit meglehetősen régóta dédelgetsz magadban

Napi horoszkóp május 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint hosszabb ideje viaskodsz valakivel, és e harcban – talán észre sem veszed –, de teljesen függővé váltál. Annál közelebb kerülhettek végül egymáshoz, minél nemesebb formát adsz ennek a küzdelemnek. A végén még társak is lehettek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valami nyomja a szívedet. De nem tudod, kinek is tárhatnád fel, kinek mondhatnád el őszintén, mit érzel pontosan. Természetesen először magadban kellene tisztázni, de azért egy elfogulatlan jó barát sokat segíthet ebben. Hívd fel ezt az egyet!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Pünkösd vasárnap a megoldások napja lehet. Sokféle ügyes-bajos dologra pontot tehetsz, amik eddig nyomasztottak téged. A megoldás úgy adódik, mint égből a villám, szinte egy csapásra. Magad sem érted, hogy mindez eddig miért nem jutott eszedbe...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kissé visszahúzódó lettél az utóbbi időben. Még az is megfordult a fejedben, hogy kis időre kihagyod a szokásos társasági programokat. Valami érlelődik még benned, ezért érzed, hogy jót tenne az egyedüllét. Ha megoldható, pünkösd vasárnap engedd meg magadnak ezt a luxust!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igazán örülhetsz, mert kikapcsolódást, és kellemes mulatságot jeleznek pünkösd vasárnapra a bolygók. A családról sem kell különösen gondoskodnod, ugyanis vagy ők törődnek most veled, vagy mindenkinek együtt jut ki a kényeztetésből.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki tanácsot kér tőled pünkösd vasárnap. Vigyázz ugyanakkor, hogy mit mondasz neki, mert semmi esetre sem veheted át tőle a döntés felelősségét. Bármennyire szeretnél segíteni, ne vegyél ekkora tehert a válladra! Csak a mérlegelésben segíts!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre te is észreveszed, hogy unos-untalan párkapcsolati játszmákba bonyolódsz a partnereddel. De arra is rádöbbensz, hogyan léphetnél ki ebből a legegyszerűbben. Lepd meg a párodat, reagálj mindenre szokatlanul!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Minél őszintébben és határozottabban viselkedsz, annál könnyen érhetsz célba pünkösd vasárnap. Ám ez nem jelenti, hogy bántóan szókimondónak, vagy éppen despotikusnak kellene lenned. Vékony a határ, de benned megvan az érzék, hogy érezd, az hol húzódik...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemes pünkösd vasárnap vár rád. Pároddal most olyan problémákat is megbeszélhettek, amit máskor még csak felvetni sem lehetett a veszekedés veszélyének tudta nélkül. Most valahogy mindketten képesek vagytok lazábban kezelni a dolgokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te sem vagy csalhatatlan, ezért pünkösd vasárnap óhatatlanul szembesülnöd kell egy hibáddal. Ne sértődj meg, ha ezt valaki felrója neked! Az illető egyáltalán nincs rossz szándékkal feléd, de most ő az, aki felnyithatja a szemedet. Sértődés és bosszankodás helyett legyél inkább hálás érte.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, szükséged lenne a változatosságra. Vedd rá a kedvesedet, hogy a pünkösdi vasárnapot valahogy másképpen töltsétek, mint szoktátok. A monotónia, az unalom ugyanis a szerelem legnagyobb ellensége. Találj ki valami meglepőt! Neked ez mindig könnyen megy.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem halogathatod tovább a döntést, amit meglehetősen régóta dédelgetsz magadban. A párod is hosszú ideje rágja már a füledet ezért. Az is lehetséges, hogy az otthonodban kellene valamit végre felújítani, megjavítani. Igaz, hogy pünkösd vasárnap van, de ez nem okozhat gondot.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: